persondata

Hos omklædt behandler vi dine data med respekt og i henhold til gældende lovgivning.

I dette afsnit beskriver vi, i hvilke tilfælde vi indsamler data omkring dig, samt hvordan vi behandler dem.

 

kommunikation pr mail

Når du skriver til en af vores mailadresser indsamler vi de persondata du afgiver i forbindelse med korrespondancen, det vil sige e-mail, navn og andet indhold beskrevet i teksten. 

Disse oplysninger bliver slettet med udgangen af det efterfølgende år, hvor korrespondancen er blevet foretaget, senest den 15. januar i det følgende år. 

Backup af indgående og udgående mails slettes efter 30 dage. 

Eksempelvis vil alt kommunikation pr. mail for 2021 være endeligt slettet fra vores mailkonti den 15. februar 2022. 

 

køb på siden omklaedt.dk 

Når du køber et produkt i vores webshop indsamler vi de data du afgiver i forbindelse med handlen, det vil sige navn, e-mail, telefonnummer, betalingsmåde, produkter du har købt og eventuelt returneret. Disse data indsamles med det formål at kunne efterleve den kontrakt vi har indgået ved handlen. Kun de oplysninger, der i henhold til bogføringsloven skal opbevares, vil blive gemt i 5 år. 

 

cashmere buy back

Når du sælger cashmere til os indsamler vi dit navn, e-mail og mobilnummer for at kunne gennemføre salget. Disse data og eventuel kommunikation indsamles hos omklædt og Pure Cashmere Copenhagen. Disse oplysninger bliver slettet med udgangen af det efterfølgende år, hvor korrespondancen er blevet foretaget. Kun de oplysninger, der i henhold til bogføringsloven skal opbevares, vil blive gemt i 5 år. 

 

nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du din e-mailadresse og navn. Disse oplysninger til blive opbevaret indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan trække din tilmelding til nyhedsbrevet tilbage ved at benytte den funktion, der ligger i bunden af nyhedsbrevet eller ved at kontakte kontakt@omklaedt.dk.

 

tredjepart

I det tilfælde, at omklædt samarbejder med en tredjepart for at efterleve vores kontrakt, f.eks. en betalingsløsning, webshop eller fragt, videregives kun de oplysninger, der er relevant for transaktionen. Tredjepart må ikke anvende dine data til andre formål. 

 

Siden er opdateret 13.12.2022