Mange virksomheden oplever, at der er et stigende krav om grøn omstilling. Et af de områder, der ofte bliver overset, er mulighederne i at genanvende eget tøj og tekstiler.

I fællesskab omdanner vi jeres kasserede tøj og tekstiler til nye og innovative designede produkter, der har en praktisk anvendelse hos jer.

Vi er ambitiøs på vores kunders og miljøets vegne

Bag omklædt finder du stifter Karen Andersen, der brænder for at gøre en forskel for den grønne omstilling. Hun tror på, at en af løsningerne er at se kasseret tøj og tekstil som en ressource fremfor affald i vores virksomheder. 

Hendes vision med omklædt er at inspirere til forandring ved at designe nye produkter med et relevant formål ud af det andre betragter som affald.

Omklædt inspirerer ambitiøse virksomheder til at gøre tingene anderledes - at klæde om til noget andet - sammen kan vi skabe store ringe i vandet og en varig forandring

Vores team består desuden af en række dygtige designere og syersker, og sammen skaber vi rammerne for det gode design og håndværk på vores værksted på Frederiksberg. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kreative univers.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan genanvende jeres tøj og tekstiler?

Så lad os tage en snak!