handelsbetingelser

betaling

omklædt modtager online betalinger med Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Shop Pay, Apple Pay, Google Pay.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms. Hjemmesiden benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, så de ikke kan læses af udefrakommende.

 

levering

Alle ordre sendes med GLS med trackingnummer til pakkeshop.

Ordre afsendes mandag og torsdag og bliver leveret indenfor 1-2 hverdage.

Ved udeblevne eller beskadiget leveringer, kontakt venligst kontakt@omklaedt.dk og vedhæft billeddokumentation for den beskadigede ordre.

 

fortrydelsesret 

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer gældende fra den dag, hvor ordren er modtaget hos kunden.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesret, skal du sende en mail til kontakt@omklaedt.dk senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. 

Returvarer sendes forsvarligt indpakket og sendes som sporbar pakke, hvis du ønsker sporing og bekræftelse på, at returvarerne er modtaget. Din forsendelseskvittering er din dokumentation for, at returvarerne er afsendt og overdraget til fragtfirma.

Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af kunden selv.

Hvis du returnerer den fulde ordre, refunderer omklædt det fulde beløb for varen, herunder leveringsomkostninger. Beløb tilbagebetales kun til det betalingsmiddel, der er benyttet i forbindelse med køb. 

 

reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på alle varer i henhold til den danske købelov. 

Der tager forbehold for mindre variationer i materialet, da der er tale om genanvendte materialer, hvor dette må forventes. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er opstået på grund af forkert brug, forkert vask og pleje af tekstiler, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

omklædt forbeholder sig retten til at afhjælpe en mangel eller erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købsbeløbet tilbage. Det vil sige, at din vare bliver repareret, eller du vil få en ny vare tilsendt som erstatning for den, der reklameres for, såfremt din reklamation er berettiget. 

omklædt dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang, hvis reklamationen er berettiget.

 

forbehold
omklædt tager forbehold for trykfejl, tastefejl, udsolgte varer samt moms- og afgiftsændringer. Tilbud gælder så længe lager haves.